Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurt Dışı Teşkilatında Görevlendirilecek Personelin Seçim Esaslarına Dair Yönetmelik
1-Konu hangi Müdürlüğün görev alanına giriyor ise ilgili Müdürlük tarafından ilgili Müdürlüğün bağlı olduğu Başkan Yardımcısınca imzalanmış şekilde yazı Hukuk İşleri Müdürlüğüne gönderilir. D)Müdürlük harcama yetkilisi ve personelin birinci disiplin amiridir. B)Müdürlük yönetiminde tam yetkili kişi olup, Müdürlüğün her türlü çalışmalarını düzenler. Eksiklerin giderilmesi halinde ruhsat geçerlik kazanır, aksi halde ruhsat iptal edilerek iş yeri hakkında yasal işlem yapılır. O) Ruhsatlı işyerlerinin sahibinin ölümü halinde kanuni mirasçılar adına ruhsat intibakının yapılması, işyerinin devredilmesi halinde ise tüm ruhsatla ilgili devir işlemleri ile ilgili tüm yazışmaları yapmak. I) Gayri sıhhi müesseseler sınıfındaki işyerlerinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları başvurularının kabul edilmesi, gerekli evrakların istenmesi işyerlerinin ruhsatlandırılması veya reddedilmesi ile ilgili tüm yazışmaları yapmak.
Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılacak Müdürlüğünün Görevleri başlığında tanımlanan hizmetlerin yapılabilmesi için harcama talimatı vermek, sözleşme yapmak, yapılan işlerle ilgili ödemeleri onaylamak. G)Müdürlük personelinin görev ve sorumluluklarını belirlemek ve işbölümü yapmak. D)Personellerin yıllık izin işlemlerini planlamak ve zamanında kullanılmasını sağlamak. R)Yürütülen işlerin hatasız ve zamanında bitirilmesi için çalışmak, İş ve işçi sağılığı ve güvenliğine yönelik her türlü tedbiri almak aldırmak gerekirse bu konuda ilgili personeli uyarmak. Ğ)Kanun, tüzük ve yönetmelikler çerçevesinde Müdürlüğün tüm görevlerini yerine getirmesini sağlar. I)Belediye birimleri ile muhtarlıklardan, vatandaşlardan veya diğer kurumlardan gelen iş taleplerinin değerlendirilerek, uygun olanlarının üst yönetiminin onayını alarak yapmak.
- MADDE 8- (1) Park ve Bahçeler Müdürlüğünde sunulan hizmetler, bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde düzenlenir ve yürütülür.
- Kurumda bir siber olayın yaşanmadığı veya gerçekleşmediği durumlarda Kurumsal SOME’ler, kurum içi farkındalık çalışmalarının gerçekleştirilmesi, kurumsal bilişim sistemleri sızma testlerinin yapılması/yaptırılması ve kayıtların düzenli olarak incelenmesi çalışmalarını yaparlar.
MADDE 6 -Fen İşleri Müdürlüğü Belediye Başkanına veya görevlendireceği Başkan Yardımcısına bağlıdır. MADDE 18 -(1) Bir dava veya icra takibine ilişkin olarak kanunlarda öngörülen bütün kanun yollarının tüketilmesi esastır. 1-Hukuk İşleri Müdürü tarafından bilgi, belgeler ve konu değerlendirilir ve başvurulacak yasal yola ilişkin süreç en kısa sürede başlatılır. 3-İlgili Müdürlüğün yazısına dava veya icra konusu ile ilgili tüm bilgi ve belgeler eklemek zorunludur. D)Müdürün ve Avukatların dosya ve işleri ile ilgili Yargı Mercileri ve Resmi Dairelerde yapılmasını istedikleri tüm işleri takip memuru ile birlikte sonuçlandırılmasını sağlar. C)Müdürlükçe belirlenen yasa, yönetmelik ve kararları ilgili yerlere işleyerek incelemeye hazır bulundurur.
T) Müfettiş ve müfettiş yardımcıları ile Teftiş Kurulu’nun şef , memur, işçi ve sözleşmeli personelinin performans değerlendirme formlarını doldurmak. L) Müfettiş ve müfettiş yardımcıları ile Teftiş Kurulu’nun şef ve memur personelinin atama ve yükselmeleri için Başkana önerilerde bulunmak. K)Başkandan alınan emir ve talimatları müfettişlere bildirmek, emirlerin uygulanmasını denetlemek ve görevleri dengeli ve adil dağıtmak. F) Kurum içi ve kurum dışı eğitim programlarının hazırlanmasını sağlayarak müfettişlerin bu programlara katılmalarını temin etmek. MADDE 7- (1) Teftiş Kurulu; Başkanın onayı ve Kurul Müdürünün görevlendirme emri üzerine Başkan adına aşağıdaki görevleri yapar\. İlk bahsini yerleştir, oyunun heyecanına kapıl. PinUpbet güncel adres!5@PinUpbethttps://PinUpcasino-tr.com/;PinUpbet\.
C)Müdürlüğün faaliyet alanına giren görevleri en kısa zamanda ve tam olarak yerine getirmek. B)Personel, görev tanımında yer almayan, ancak amirleri tarafından göreviyle alakalı verilecek diğer görevleri de yerine getirmek. B)Müdürlük ile ilgili yazışmalarda 1.derece imza yetkisine sahiptir. Ğ)Müdürlüğün stratejik plan, performans programı ve yıllık faaliyet raporunun hazırlanmasını sağlamak. G)Müdürlüğün,5018 Sayılı Mali Kontrol Kanununa göre tüm taşınır işlemleri yürütülür. D)Müdürlükler arası ortak yapılacak çalışmaları koordine ederek 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre gerektiği durumlarda Mal ve Hizmet Alımı yapılır. Ç)Belediyenin iç ve dış paydaşlarıyla birlikte ortak çalışmalar yapar. Koordinasyon İşleri Müdürlüğü İdari Teşkilatı; müdür, şef, memur, sözleşmeli personel, işçi personel ve diğer personelden oluşur. (2)Bu tür teftiş ve denetimlerde, denetimcilere yardımcı olunması esastır. (2)Müdürlüğe gelen tüm evraklar, toplanıp konularına göre dosyalandıktan sonra müdüre iletilir.